If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе колеги Алфи карате, на кой му остава време докато ръчка да пие и кафе???????? баси майсторите
аз имам жестока екстра в колата, като карам без гюрук пепелника ми се самопочиства при скорост над 80км/ч ..някъв странен вихър тип торнадо изсмуква пепелта деликатно назад от колата по същия начин става и тръскането на цигара...ти тръскаш а то никога не пада ...направо излита назад това е съвсем не на шега!
Аз съм решил проблема много просто - грозна чашка от Макдонълдс, закрепя се лесно на стъклото на вратата (малко по-назад към по-тънката част), а след изпиване на кафето (колата, фантата и т.н.) чашката старателно се прибира долу между седалката и вратата (вратата на жената всъщност ), където добре се заклещва и не се търкаля из колата, нито пречи на някого като е закрепена там.
абе колеги Алфи карате, на кой му остава време докато ръчка да пие и кафе???????? баси майсторите
аз имам жестока екстра в колата, като карам без гюрук пепелника ми се самопочиства при скорост над 80км/ч ..някъв странен вихър тип торнадо изсмуква пепелта деликатно назад от колата по същия начин става и тръскането на цигара...ти тръскаш а то никога не пада ...направо излита назад това е съвсем не на шега!
При мен ефекта с пепелника е същия при свалени прозорци над 100 км/ч . Само има един недостатък... Пепелта хвърчи из купето
При мен ефекта с пепелника е същия при свалени прозорци над 100 км/ч . Само има един недостатък... Пепелта хвърчи из купето
аз си купих от магазина за левче плюшена кутия за моливи устойчива е сложих я зад скоростния лост малко е по ниска от високата пластмасова чаша за кафе,абе много ми е удобна,е само за голяма кока-кола от макдоналд не става защото се опира в скоростния лост но за кафе е перфектна.
Колеги, предлагам да се пускат и снимки на изобретенията, за да е по-нагледно.
Аз кафе в колата не пия, но примерно проблема с ароматизатора от сорта на амби-пур който се закача на духалките съм го решил, като съм го поставил на духалката в краката. Малко кривене на щипките на ароматизатора трябва, за да захване добре, но по принцип е добре. Сега съм го свалил, щото свърши, но като сложа пак, ще го снимам да го видите нагледно.
Аз си използвам ръкохватката за затваряне на щоф. врата.Центъра на тежеста не е високо и кафето никогаш не ми се е разливало.Само като си го поръчам искам да е в дълбока пластмасова чаша.А и ръкохватката е под конус и чашата се заклинва в повечето случаи.А и на ЛУК ОИЛ дават от тези чаши с капак-дозатор които и на главната конзола отгоре да ги сложа не се разливат.
Според мен няма нужда от поставки за кафе.Това са моите начини за пренос и консумация на кафе и др.
Мен тва решение ме кефи (поста на Stefan Caromov): http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=38597&page=2
може вместо това, което е сложил адаша да се пръсне в черно поставка тип макдоналдс и да се хване на същото място с двойно-лепящо тиксо, от здравите...
Иначе поставката в подлакътника е класика, ама моя е кожен и не ми се разваля.
Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
"My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"
Comment