Известие

Collapse
No announcement yet.

Поставка за чаша в 156?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз си взех от практикер поставка, закрепя се на стъклото
    и като не ми трябва я сгъвам и в жабката

поне е черна и сгъната е колкото тесте карти
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

абе колеги Алфи карате, на кой му остава време докато ръчка да пие и кафе???????? баси майсторите

аз имам жестока екстра в колата, като карам без гюрук пепелника ми се самопочиства при скорост над 80км/ч ..някъв странен вихър тип торнадо изсмуква пепелта деликатно назад от колата по същия начин става и тръскането на цигара...ти тръскаш а то никога не пада ...направо излита назад това е съвсем не на шега!
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Аз съм решил проблема много просто - грозна чашка от Макдонълдс, закрепя се лесно на стъклото на вратата (малко по-назад към по-тънката част), а след изпиване на кафето (колата, фантата и т.н.) чашката старателно се прибира долу между седалката и вратата (вратата на жената всъщност ), където добре се заклещва и не се търкаля из колата, нито пречи на някого като е закрепена там.
        Alfa 156 1.8 TS '99
        --------------

Comment

Първоначално публикувано от proper
          абе колеги Алфи карате, на кой му остава време докато ръчка да пие и кафе???????? баси майсторите

аз имам жестока екстра в колата, като карам без гюрук пепелника ми се самопочиства при скорост над 80км/ч ..някъв странен вихър тип торнадо изсмуква пепелта деликатно назад от колата по същия начин става и тръскането на цигара...ти тръскаш а то никога не пада ...направо излита назад това е съвсем не на шега!
          При мен ефекта с пепелника е същия при свалени прозорци над 100 км/ч . Само има един недостатък... Пепелта хвърчи из купето
          http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Първоначално публикувано от DiabL0
            Първоначално публикувано от proper

При мен ефекта с пепелника е същия при свалени прозорци над 100 км/ч . Само има един недостатък... Пепелта хвърчи из купето
            резни покрива бе, ше си пушиш на спокойствие
            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

кафенце, цигарка....ми то си дойде време и за тоалетна рекаро да се монтира вместо шофьорска седалка, поне на мен веднага ми действат....
              Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

аз си купих от магазина за левче плюшена кутия за моливи устойчива е сложих я зад скоростния лост малко е по ниска от високата пластмасова чаша за кафе,абе много ми е удобна,е само за голяма кока-кола от макдоналд не става защото се опира в скоростния лост но за кафе е перфектна.

Comment

Колеги, предлагам да се пускат и снимки на изобретенията, за да е по-нагледно.
                  Аз кафе в колата не пия, но примерно проблема с ароматизатора от сорта на амби-пур който се закача на духалките съм го решил, като съм го поставил на духалката в краката. Малко кривене на щипките на ароматизатора трябва, за да захване добре, но по принцип е добре. Сега съм го свалил, щото свърши, но като сложа пак, ще го снимам да го видите нагледно.
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

Ето едно решение http://www.woodcompany.com/eshop.htm

Comment

110 Еуро! Трябва наистина да си голям фен на кафето
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Ето и моето решение което не струва 100 евро

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...&page=4post#47
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аз си използвам ръкохватката за затваряне на щоф. врата.Центъра на тежеста не е високо и кафето никогаш не ми се е разливало.Само като си го поръчам искам да е в дълбока пластмасова чаша.А и ръкохватката е под конус и чашата се заклинва в повечето случаи.А и на ЛУК ОИЛ дават от тези чаши с капак-дозатор които и на главната конзола отгоре да ги сложа не се разливат.

Според мен няма нужда от поставки за кафе.Това са моите начини за пренос и консумация на кафе и др.
                          ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Ето аз как реших проблема срещу 12лв.

Last edited by sotko80; d.m.y г., 23:19.
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 ps + Chip

Comment

Колега погледни и моето решение
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showt...&page=4post#47
                              Нещо ми се струват еднакви
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Мен тва решение ме кефи (поста на Stefan Caromov):
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showt...t=38597&page=2
                                може вместо това, което е сложил адаша да се пръсне в черно поставка тип макдоналдс и да се хване на същото място с двойно-лепящо тиксо, от здравите...
                                Иначе поставката в подлакътника е класика, ама моя е кожен и не ми се разваля.
                                Alfa 156 Selespeed 2001, Alfa 147 Selespeed 2002, Alfa 156 JTS FL Selespeed 2005.
                                "My engine started rattling like the proverbial biscuit-tin-dwelling skeletal onanist while on holiday in deepest darkest Wales"

Comment

Working...
                                X